sociaalteamgemeenteoldebroek1

OLDEBROEK - Heeft u een laag inkomen? Dan heeft de gemeente Oldebroek voor u een collectieve zorgverzekering. Als u deze verzekering afsluit, dan betaalt de gemeente een deel van de premie. Ook komt u mogelijk in aanmerking voor extra vergoedingen.

Voor de collectieve zorgverzekering hebben wij een contract afgesloten met Zilveren Kruis. U heeft de keuze uit 3 verschillende pakketten. U kunt zelf bepalen welk pakket u kiest. Er is altijd een pakket dat past bij uw zorgvraag.

Overstappen

Als u nog niet verzekerd bent bij Zilveren Kruis, dan kunt u voor 1 januari 2019 overstappen naar deze verkering. Heeft u al een verzekering bij Zilveren Kruis, dan kunt u op ieder moment overstappen.

Voorwaarden

Om over te kunnen stappen naar de collectieve verzekering moet u voldoen aan een paar voorwaarden. De belangrijkste is dat uw inkomen of vermogen niet hoger is dan in onderstaande tabel. Bij het inkomen gaat het om netto bedragen inclusief vakantietoeslag.

inkomen

Meer informatie of aanvragen

Wilt u meer weten over de collectieve zorgverzekering? Of hulp nodig bij het overstappen naar deze verzekering? De medewerkers van het Sociaal Team helpen u graag.

Zelf aanmelden voor de verkering kan via: www.gezondverzekerd.nl/oldebroek.

Sociaal Team

U vindt het Sociaal Team in Multifunctioneel Centrum De Brinkhof, Mariënrade 3 in Wezep.

Iedere werkdag bent u van harte welkom om binnen te lopen tussen 09.00 en 12.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Bellen kan ook via tel. 0525 63 83 33 of mail naar sociaalteam@oldebroek.nl.

Overige regelingen

De gemeente Oldebroek heeft meer regelingen voor inwoners met een laag inkomen. Kijk hiervoor op www.oldebroek.nl/laaginkomen of neem contact op met het Sociaal Team.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment