bpm

WEZEP - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek bracht op 20 november 2018 een werkbezoek aan de bedrijven Dispo Medical en BPM. Tijdens de bezoeken werd de ontwikkeling van Dispo Medical op bedrijvenpark H2O besproken en gaf BPM een kijkje achter de schermen van de evenementenwereld.

De locaties van beide bedrijven liggen op een steenworp afstand van elkaar, maar de activiteiten konden niet verder verschillen. “Dat is het mooie van bedrijfsbezoeken: je leert veel bedrijven kennen waardoor we ze soms aan elkaar kunnen koppelen. Daarmee wordt de economie van de gemeente verder versterkt”, aldus Liesbeth Vos, wethouder Economische Zaken van Oldebroek.

dispo

Dispo Medical groeit op H2O

Dispo Medical is in de medische sector actief als groothandel van medische verbruiksartikelen. Daarnaast produceert het bedrijf een deel van het assortiment zelf waardoor het snel op de wensen van ziekenhuizen en medische instellingen kan inspelen.

Het pand in Hattem was verouderd en te klein. “Voor ons is H2O een logische keuze. Het bedrijvenpark is een mooie duurzame basis voor ons bedrijf. We hebben de ruimte en zitten pal aan de snelweg, wat voor een groothandel belangrijk is. Daarbij hebben we de ruimte om verder te kunnen groeien”, aldus directeur Daan Pieterse.

BPM sterk in evenementen, feesten en partijen

Het in Wezep gevestigde BPM is een bekende in de regionale evenementenwereld. Voor veel bruiloften, horecazaken en evenementen verzorgt BPM het licht en geluid. Zo’n 2000 keer per jaar worden dj’s en artiesten uit hun stal ingeschakeld om een geweldig feest te creëren.

Daarnaast zorgt BPM ervoor dat bezoekers van sportevenementen, zoals volleybal-, hockey- en schaatstoernooien op internationaal niveau, volop entertainment meemaken. Eigenaar Martijn Westerink geeft aan: “In deze regio weet men van aanpakken. Dat is nodig in onze branche. Daarnaast houdt men wel van een feestje en daar helpen wij dan weer graag bij. Wij zijn blij met onze vestiging in Wezep.”

Werkbezoek aanvragen

Het college van Oldebroek gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven en instellingen. Voor het college is dit een goede manier om kennis te maken, actuele ontwikkelingen te bespreken en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Voor ondernemers is het een mooie gelegenheid om hun bedrijf te laten zien en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven. Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek van het college kunnen zich melden via mmiddendorp@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment