cons

HATTEMERBROEK - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek bracht op 11 november 2018 een werkbezoek aan het bedrijf Consmema. Daarbij werden ook Rothi Machining en KTB Machinery bezocht. Tijdens het bezoek werd de ontwikkeling van de bedrijven op bedrijvenpark H2O besproken en werden de toekomstplannen van de drie bedrijven gepresenteerd. Vanaf de A28 is het pand van Consmema, KTB en Rothi niet te missen. De hellende kubus maakt het gebouw beeldbepalend. Sinds 2017 werken de circa 50 arbeidskrachten hier aan het ontwerpen en produceren van hoogwaardige machines. Deze worden turn-key opgeleverd aan de opdrachtgevers.

H2O is een logische keuze

Consmema was gevestigd op bedrijventerrein ’t Veen in Hattem. Het pand was verouderd en te klein. “Voor ons is H2O een logische keuze. Het bedrijvenpark is een mooie duurzame basis voor ons bedrijf. We zitten op een zichtlocatie pal aan de snelweg, waardoor de uitstraling optimaal is. Daarbij is de nieuwe aansluiting op de A28 van essentieel belang voor een veilige en snelle ontsluiting”, aldus eigenaar Johan Kooij.

Meer werkgelegenheid

Consmema plukt, een jaar na de verhuizing, al de vruchten van de uitgebreide mogelijkheden die het nieuwe pand biedt. “We hebben nu de ruimte om de activiteiten waar we goed in zijn verder te ontwikkelen. Bovendien merken we dat opdrachtgevers ons makkelijker weten te vinden. Qua personeel kunnen we dan ook zeker extra mensen gebruiken”, aldus Kooij.

Werkbezoek aanvragen

Het college van Oldebroek gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven en instellingen. Voor het college is dit een goede manier om kennis te maken, actuele ontwikkelingen te bespreken en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Voor ondernemers is het een mooie gelegenheid om hun bedrijf te laten zien en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven. Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek van het college kunnen zich melden via mmiddendorp@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment