gemeente oldebroek

OLDEBROEK - De gemeenteraad nodigt vertegenwoordigers van culturele verenigingen en organisaties in de gemeente Oldebroek uit voor een gesprek. Dit raadsgesprek is op donderdag 22 november vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis in Oldebroek. Het thema is ‘Kunst en cultuur: bijdragen aan de Oldebroekse samenleving’. Tijdens deze avond kunnen vertegenwoordigers met raadsleden, maar ook met elkaar in gesprek. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: waar lopen verenigingen/organisaties tegenaan, wie hebben, naast de leden, nog meer baat bij de activiteiten van de vereniging/organisatie, hebben de verenigingen/organisaties een signaalfunctie voor individuele problemen.

Ook is er gelegenheid om in kleine groepjes door te praten over het thema. Er zijn drie gesprekstafels met ieder een eigen onderwerp:

  1. Waarom is kunst en cultuur belangrijk?
  2. Hoe is het in de regio geregeld?
  3. Heeft kunst en cultuur een binding met (jeugd)zorg/preventie?

Contact met de raad

Het Raadsgesprek is bedoeld voor meer en vooral ander, informeler contact van de raadscommissies met groepen en betrokkenen bij onderwerpen uit de samenleving. Vooral om met elkaar nieuwe ontwikkelingen te bespreken of lopend beleid te evalueren.

Informatie en aanmelden

Voor vragen over het raadsgesprek of voor aanmelden kunt u contact opnemen met Bea van den Brink, team Samenleving gemeente Oldebroek via bvdbrink@oldebroek.nl of 0525  63 82 00.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment