bezoek hullen

OLDEBROEK - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek heeft op 6 november een werkbezoek gebracht aan De Hullen in Oldebroek. De Hullen is een locatie van Zorgverlening het Baken in Oldebroek. Het college kreeg een korte rondleiding door het gebouw en had een gesprek met medewerkers. Woonzorgcentrum De Hullen biedt een ontmoetingsplek voor inwoners van Oldebroek en een woonsetting voor mensen met een lichamelijk zorgvraag en/of dementie. De Hullen heeft 38 appartementen voor het woonzorgcentrum. Daarvan doen 27 appartementen dienst als verzorgingshuis, waarbij de eigen huisarts een belangrijke rol speelt. Daarnaast zijn er 11 appartementen die onder verpleeghuiszorg vallen. De Hullen biedt ook ondersteuning aan de 43 zorgappartementen naast het woonzorgcentrum. Binnen locatie De Hullen zijn drie woningen waar mensen met dementie wonen. Iedere woning bestaat uit zes appartementen en een gezamenlijke huiskamer. De locatie heeft een mooie tuin en voor de maaltijden kan men terecht in het restaurant.

Ontmoetingslocatie voor de wijk

Het college sprak met de medewerkers van De Hullen over de ontwikkelingen in de zorg, de mogelijkheden voor mantelzorgers en crisisplaatsingen. Ook kwamen thema’s als eenzaamheid en preventie daarvan aan de orde. De Hullen wil graag een ontmoetingslocatie voor de wijk zijn. De gemeente en De Hullen trekken hierin graag samen op. Het college kreeg een korte rondleiding door het pand en ontmoette daarbij ook bewoners en medewerkers.

Bedrijven en instellingen
Het college van Oldebroek gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven en instellingen. Voor het college is dit een goede manier om kennis te maken, actuele ontwikkelingen te bespreken en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Voor de organisaties is het een mooie gelegenheid om zich te presenteren en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven. Bedrijven, instellingen of organisaties die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek kunnen zich aanmelden via het e-mailadres: mmiddendorp@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment