gemeente oldebroek

OLDEBROEK - Oldebroek doet mee aan de verkiezing ‘MKB-vriendelijkste gemeente 2018’. Daarom hebben alle ondernemers in de gemeente Oldebroek een brief ontvangen. Hierin wordt gevraagd om via een online enquête de mening te geven over de dienstverlening van de gemeente Oldebroek. Aan de hand van antwoorden kan de gemeente haar dienstverlening waar nodig verbeteren. Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg (Economie): “Het is belangrijk dat onze dienstverlening zoveel mogelijk aansluit op de wensen en behoeftes van onze ondernemers. Maar om hier zo goed mogelijk invulling aan te geven hebben we hun input nodig. Ik hoop dan ook dat zoveel mogelijk ondernemers meedoen aan de enquête, dat kan nog tot 19 november. Zo werken we samen aan een prettig ondernemersklimaat, waarin je succesvol kunt ondernemen!”

Verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente

MKB-Nederland reikt eens in de twee jaren de prijs voor de MKB-Vriendelijkste gemeente uit. Ondernemers spreken zich in dit grootschalige onderzoek uit over het lokale ondernemersklimaat. Deze prijs dient als stimulans voor de gemeenten om zich meer in te spannen voor het midden- en kleinbedrijf en moet een beter ondernemersklimaat dichterbij brengen.

Ondernemers in de gemeente Oldebroek kunnen tot 19 november de enquête invullen via: www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/oldebroek

Het invullen is eenvoudig en kost ongeveer vijf minuten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment