gemeente oldebroek

OLDEBROEK - Wie staat er dag en nacht klaar voor anderen en zet zich belangeloos in voor Oldebroek? Kent u zo’n persoon? U kunt tot en met maandag 3 december een vrijwilliger of organisatie aanmelden voor de Oldebroeker Erepenning. Dit is een gemeentelijke penning voor mensen of organisaties die zich op bijzondere wijze inzetten of hebben ingezet voor de plaatselijke gemeenschap of de gemeente Oldebroek.

Wanneer kunt u iemand aanmelden?

U kunt een vrijwilliger of een vereniging aanmelden voor een erepenning bij een inzet van zo’n tien jaar, minimaal zes uur per week of bij de inzet van zo’n twintig jaar, minder dan zes uur per week. We zijn op zoek naar personen en verenigingen die zich belangeloos inzetten voor de gemeente of de samenleving van Oldebroek en een voorbeeld zijn voor anderen.

Uitreiking Oldebroeker Erepenning

Waarnemend burgemeester Janneke Snijder-Hazelhoff reikt de erepenning uit tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari 2019. Met het uitreiken van de erepenning geven we uiting aan onze waardering voor vrijwilligers of organisaties die bijdragen aan een sterke en leefbare samenleving. Mensen die ‘Oldebroek voor mekaar’ dagelijks in praktijk brengen.

Meld een vrijwilliger of organisatie aan!

We horen graag van u welke vrijwilliger of organisatie de Oldebroeker Erepenning verdient. Laat u het ons weten? Dat doet u via het aanmeldformulier voor de erepenning op www.oldebroek.nl/erepenning. U kunt het formulier ook opvragen bij het KCC via tel. 0525 63 82 00. Aanmelden kan tot en met 3 december 2018.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment