ve

WEZEP - De Veluwelaan in Wezep is op maandag 15 oktober afgesloten voor alle soorten verkeer. Dit geldt ook voor de oversteken bij de Molenweg-Rietdekkersweg, de Verlengde Meidoornstraat, de Nieuwlandsweg en de Verlengde Kerkweg. Het verkeer wordt omgeleid met borden en door verkeersregelaars.

Banden- en kledingschade bij betreden kleeflaag

Op de Veluwelaan wordt een zwarte asfaltdeklaag aangebracht met daarnaast twee rode fietsstroken. Voordat het asfalteren begint, zal bovenop de huidige asfaltlaag eerst een kleeflaag worden aangebracht. Het advies is om hier niet doorheen te lopen of te rijden als deze net is aangebracht. De kleeflaag is namelijk moeilijk te verwijderen uit uw kleding, vloerbedekking en van uw autobanden.

Inzameldag groenafval Veluwelaan naar dinsdag 16 oktober 2018

Vanwege de werkzaamheden worden de afvalcontainers die doorgaans langs de Veluwelaan staan niet op maandag maar op dinsdag geleegd. U kunt uw container dus een dag later neerzetten aan de Veluwelaan. Voor de overige straten blijft de ophaaldatum maandag 15 oktober.

Afronding werkzaamheden

Na de asfalteringswerkzaamheden worden de belijning, zebrapaden en de overige markeringen aangebracht. In de loop van de week (15-19 oktober) is de Veluwelaan weer toegankelijk voor al het verkeer.

Vragen of opmerkingen

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met Koen Dijkman op tel. 0525 63 82 00, of per e-mail via kdijkman@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment