Knipselold

OLDEBROEK - Wilt u zich graag inzetten voor een ander? Maar weet u niet zo goed wat u kunt doen? Op zoek naar een leuke vrijwilligersbaan? Kijk eens op www.vrijwilligersvacaturebankoldebroek.nl. Op deze website vindt u een gevarieerd aanbod in de gemeente Oldebroek. Korte klussen, voor langere tijd, voor een aantal uur in de maand, wekelijks, bij kleine of grotere organisaties. Kortom; voor elk wat wils.

In de gemeente Oldebroek zijn veel vrijwilligers actief. Daar zijn wij trots op. Dit neemt niet weg dat de vraag naar vrijwilligers groot blijft. Nog veel organisaties zijn afhankelijk van mensen die zich willen inzetten voor een ander. Andersom kan het doen van vrijwilligerswerk u ook veel opleveren. Bijvoorbeeld werkervaring, het ontmoeten van mensen, meedoen in de samenleving, plezier.

Ondersteuning

Vrijwilligers zijn onmisbaar. In verenigingen, sportclubs, de zorg, het onderwijs of culturele instellingen. Door hun inzet kunnen activiteiten en taken doorgaan. Of zij zijn de hulp voor naasten die zichzelf niet goed alleen kunnen redden. Of de drijvende kracht achter buurtinitiatieven. Daarom ondersteunt de gemeente Oldebroek haar vrijwilligers op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met een vrijwilligersverzekering en een gratis Verklaring Omtrent Gedrag. Meer informatie hierover vindt u ook op www.vrijwilligersvacaturebankoldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment