hqdefault

't LOO - De drie wethouders van de gemeente Oldebroek hebben op maandag 3 september een werkbezoek gebracht aan Landal Landgoed ’t Loo. Tijdens het bezoek werden de toekomstplannen van het vakantiepark gepresenteerd. General manager Sander de Haas van Landgoed ’t Loo liet weten dat het park zich opmaakt voor de toekomst door de bungalows en de voorzieningen van het park te moderniseren. De verbouwingsplannen strekken zich uit van het vervangen van de inrichting van de 366 accommodaties tot de aanpassing van faciliteiten als het zwembad, de bowlingbaan en de parkwinkel. Ook wordt gedacht aan extra activiteiten voor bezoekers in de tienerleeftijd, zoals een pannakooi en een outdoorpark. Daarnaast wordt gewerkt aan verduurzaming van de accommodaties. Doelstelling van het park is om in 2030 energieneutraal te zijn.

Wethouder Bob Bergkamp is enthousiast over de plannen. “Landal Landgoed ‘t Loo is een heel waardevolle partner in ons toeristisch aanbod. Ook vanmiddag zag ik weer wat een prachtig park het is, waar jong en oud geniet van de mooie omgeving. Het is goed te zien dat het park meebeweegt met de wensen van hun gasten en zeker niet stilstaat.”

Wethouder Liesbeth Vos vult aan: “De 100.000 bezoekers die jaarlijks overnachten op Landal Landgoed ’t Loo genieten niet alleen van de faciliteiten die het park biedt, maar leveren ook een belangrijke bijdrage aan de lokale economie. De Natuurkracht Express heeft vele gasten in de afgelopen vakantieperiode naar Wezep en Oldebroek gebracht, waar zij winkelden op de markt en in onze detailhandel. Landal ’t Loo is een waardevolle motor van onze economie.”

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment