sociaal team

OLDEBROEK - Op donderdag 20 september gaat de training ‘betrokken omgeving’ van Impluz in samenwerking met het Sociaal Team in Oldebroek van start. De training is voor partner(s), ouder(s) en andere naastbetrokkenen van mensen met psychische problemen.

De training heeft als doel naasten beter te laten omgaan met de situatie waarin zij zich bevinden en om ervoor te zorgen dat de naasten niet overbelast wordt.

Wanneer

De training ‘betrokken omgeving’ bestaat uit vier bijeenkomsten met allen een apart thema op 20 en 24 september en 4 en 11 oktober. Ze gaan het onder andere hebben over het vinden van een balans tussen draaglast en kracht, leren voor zichzelf te zorgen en anders te leren denken. Tevens staat communicatie met de dierbare en anderen centraal.

Waar

De bijeenkomsten duren twee uur en vinden ’s avonds plaats van 19.30 tot 21.30 uur in het Kulturhus de Talter aan de Stouwdamsweg 4 in Oldebroek. De training wordt gegeven door een preventie medewerker van Mindfit. Na aanmelding voor de training is er een telefonische kennismaking met de trainer. Tijdens dit gesprek krijgt u uitleg over de training, kunt u uw eigen situatie toelichten en kijken we samen met u of de cursus bij u past.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie en/of aanmelden kan er contact opgenomen worden met het sociaal team Oldebroek, 0525 63 83 33 of sociaalteam@oldebroek.nl  Mensen kunnen zich tot 17 september aanmelden voor de cursus.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment