mantelzorg

OLDEBROEK - Voor mantelzorgers kan het prettig zijn om ervaringen en ideeën met elkaar te delen. Daarom organiseert het Sociaal Team lotgenotenbijeenkomsten. Een mantelzorger kiest er niet voor om te gaan zorgen. Het overkomt ze, bijvoorbeeld door de emotionele band met degene die zorg nodig heeft. Een mantelzorger zorgt soms 24 uur per dag, kan hier niet zomaar mee stoppen en verricht soms verpleegkundige handelingen.

Kom in contact met lotgenoten

Bent u mantelzorger? En vindt u het prettig om met andere mantelzorgers ervaringen te delen en/of ideeën uit te wisselen? Dan bent u van harte welkom op de maandelijkse bijeenkomst voor contact met lotgenoten. Naast contact, is er ook aandacht voor ontspannende en creatieve activiteiten.

Waar en wanneer?

De bijeenkomsten zijn op woensdagochtend op de volgende data: 26 september, 24 oktober, 28 november en 19 december 2018. We starten om 10.00 uur met koffie en thee en sluiten om 12.00 uur af. De locatie is Kulturhus de Talter, Stouwdamsweg 4b in Oldebroek.

Aanmelden niet nodig

Aanmelden voor het lotgenotencontact is niet nodig (mag wel) en deelname is kosteloos. U bent van harte welkom! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Sociaal Team Oldebroek, tel. 0525 63 83 33 of sociaalteam@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment