wegwerkzaamheden

WEZEP - Vanaf maandag 10 september tot en met vrijdag 19 oktober zijn er werkzaamheden aan de Veluwelaan in Wezep. De weg wordt in deze periode voorzien van een nieuwe tussenlaag en een nieuwe deklaag. De beide versmallingen worden verwijderd en de weg wordt aan weerszijden voorzien van een nieuwe goot. Deels wordt de weg nog voorzien van een nieuwe wegfundering. Gedurende de werkzaamheden blijft de fietsoversteek Verlengde Kerkweg, de oversteek Nieuwlandsweg, de oversteek Verlengde Meidoornstraat en de oversteek Molenweg/Rietdekkersweg toegankelijk. Op het moment dat de nieuwe asfaltdeklaag (in week 42)  wordt aangebracht, worden ook deze vier oversteken tijdelijk afgesloten voor al het verkeer.

De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd. De planning van de werkzaamheden ziet er als volgt uit:

Fase 1

Veluwelaan, tussen de Verlengde Kerkweg en de Nieuwlandsweg. Dit werkvak is afgesloten voor het doorgaande verkeer vanaf 10 september t/m 19 oktober.

  • 10 t/m 14 september: verwijderen asfaltverharding, verwijderen oude goottegels en verwijderen versmalling.
  • 17 t/m 21 september: ontgraven oude (zand)fundering en aanbrengen en verdichten nieuwe puinfundering.
  • 24 t/m 28 september: aanbrengen nieuwe goottegels.
  • 15 oktober t/m 19 oktober: in deze week wordt de gehele Veluwelaan voorzien van nieuw asfalt en zal de belijning worden aangebracht.

Fase 2

Veluwelaan, tussen de Nieuwlandsweg en de Keizersweg. Dit werkvak is afgesloten voor het doorgaande verkeer vanaf 24 september t/m 19 oktober.

  • 24 september t/m 28 september: verwijderen asfaltverharding en verwijderen oude goottegels.
  • 1 oktober t/m 5 oktober: verwijderen versmalling en aanbrengen nieuwe goottegels.
  • 8 oktober t/m 12 oktober: aanbrengen nieuwe goottegels.
  • 15 oktober t/m 19 oktober: in deze week wordt de gehele Veluwelaan voorzien van nieuw asfalt en zal de belijning worden aangebracht.

Welke overlast kunt u verwachten?

Voor de werkzaamheden geldt dat er wordt gewerkt tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Het doorgaande verkeer wordt via de Stationsweg omgeleid.

Door de werkzaamheden kan er enige overlast ontstaan. Geprobeerd zal worden dit tot een minimum te beperken. De hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden en bij calamiteiten kunnen zij te allen tijde op de gewenste plek zijn. Weersinvloeden en andere onvoorziene omstandigheden kunnen het werk verstoren. Dit kan leiden tot verschuivingen in de planning.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Koen Dijkman via 0525 63 83 50, of per mail kdijkman@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment