duurzaam

OLDEBROEK - De week van 8 tot en met 13 oktober staat voor gemeente Oldebroek helemaal in het teken van Duurzaamheid & Innovatie. Inwoners, ondernemers en organisaties bouwen die week samen aan een duurzame gemeente. Tijdens deze week krijgen inwoners de kans om ideeën op te doen om hun leefstijl en omgeving duurzamer en groener te maken.

Deze week van Duurzaamheid & Innovatie wordt georganiseerd door de gemeente Oldebroek in samenwerking met Veluwe Duurzaam. Hij valt samen met de landelijke Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober.

Workshops, demonstraties en aanbiedingen

Duurzaamheid en innovatie gaan hand in hand. De onderwerpen die aan bod komen gaan over wonen, werken en vrije tijd. In de hele gemeente zijn workshops en demonstraties. Leuk en lekker gasloos koken, duurzaam je huis verwarmen met een warmtepomp, milieuvriendelijk planten kweken, jezelf mooi maken met natuurlijke verzorgingsproducten: het komt in de week van ‘duurzame slimme dingen’ allemaal voorbij. Ervaren, uitwisselen en uitproberen staan daarbij centraal. Ook zijn er allerlei acties en aanbiedingen met milieuvriendelijke-, biologische- en streekproducten. Het programma van alle activiteiten is te vinden op www.weekvanduurzaamheid.nl.

Nomineer een bekende voor het Duurzaamheidsdiner

Als kers op de taart is op donderdag 11 oktober 2018 het Duurzaamheidsdiner. Mensen kunnen hun duurzame buurman, zus, vriend of collega nomineren. De 25 duurzaamste inwoners van de gemeente Oldebroek worden uitgenodigd voor een diner samen met wethouders van gemeente Oldebroek op Landal Landgoed ’t Loo.

Meld je aan

Meer informatie over het nomineren, de activiteiten en workshops kunt u vinden op www.weekvanduurzaamheid.nl. Iedereen die een leuke activiteit heeft voor deze week, kan zich aanmelden via het aanmeldformulier of contact opnemen met Veluwe Duurzaam via info@weekvanduurzaamheid.nl of 0525 70 10 15.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment