gemeente oldebroek

OLDEBROEK  - Op woensdagavond 5 september om 19.30 uur is er een openbaar raadsgesprek van de gemeenteraadscommissie Ruimtegebruik en Leefomgeving over het thema duurzaamheid.

Het raadsgesprek begint om 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. U bent van harte welkom om te luisteren en mee te praten, vooral als u belanghebbende of betrokkene bent bij een onderwerp. Het programma en het te bespreken rapport zijn digitaal te bekijken op de website www.oldebroek.nl/gemeenteraad.

Duurzame energieopwekking

Het eindrapport over grootschalige duurzame energieopwekking in de gemeente Oldebroek is het centrale onderwerp van gesprek. In dit rapport ligt de focus op kansrijke locaties binnen de gemeentegrenzen om duurzame energie op te wekken uit zon, wind, bodem en biomassa. Ook zijn de ruimtelijke en maatschappelijke randvoorwaarden benoemd voor realisatie van grootschalige duurzame energieopwekking. Daarbij bespreken we hoe we tot daadwerkelijke initiatieven komen en wie daarbij welke rol heeft.

Informeler contact commissie en inwoners

Het Raadsgesprek is bedoeld voor meer en informeler contact van de raadscommissies met betrokkenen bij onderwerpen uit de samenleving. Vooral om met elkaar nieuwe ontwikkelingen of lopend beleid te bespreken. Voor vragen over het Raadsgesprek in het algemeen of die van 5 september in het bijzonder kunt u contact opnemen met de griffier, de heer Hans Tabak (0525 638 200).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment