wegwerkzaamheden

OLDEBROEK - De reconstructie van de Van Asch van Wijcklaan in Oldebroek begint vanaf 13 augustus 2018. In de eerste vier weken krijgt het deel tussen de Stouwdamsweg en de Stationsweg een regenwaterriool in het midden van de rijbaan. Daarna volgt nieuw asfalt en nieuwe bestrating.

Tijdens Schapenmarkt geen werkzaamheden

Tijdens de Schapenmarkt zijn er geen werkzaamheden. Na de Schapenmarkt start de volgende fase (Stationsweg – Leliestraat). Uiteindelijk wordt de hele Van Asch van Wijcklaan tot aan de Rustenburgsweg aangepakt. Ook het Raadhuisplein wordt vernieuwd. De uitvoering van die werkzaamheden wordt later bepaald. Dat is namelijk ook afhankelijk van de verbouwing van het gemeentehuis.

Meer informatie en vragen

Voor meer informatie en vragen kunt u Van Gelder bereiken op de volgende manieren:

  • Via de app Van Gelder Werk In Uitvoering (te downloaden in de App store (Apple) of Google Play store (Android): project Herinrichting van Asch van Wijklaan. Hier vindt u de actuele informatie en de verstuurde brieven en kunt u meldingen doen.
  • Dagelijks van 08.00 tot 10.00 uur is een inloopspreekuur in de keet (locatie: Rode Kruisgebouw, tegenover Van Asch van Wijcklaan 41 in Oldebroek).
Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment