burendag

OLDEBROEK - Burendag is een jaarlijks feest dat u samen viert met de buren en de buurt op de vierde zaterdag in september. In 2018 is dat op 22 september. U kunt bij het Oranje Fonds een financiële bijdrage aanvragen voor uw activiteit. Meldt u voor 1 september 2018 aan en maak ook nog kans op een feestpakket. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen u daar graag in.

Douwe Egberts

Burendag gaat sinds jaar en dag samen met koffie van Douwe Egberts. Met een goede kop koffie erbij, kun je echt even de tijd nemen voor elkaar. Koffiedrinken is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag.

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en verbetert het contact en de verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag wil het fonds mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom kunt u als buurt een aanvraag voor maximaal € 400,- indienen bij het Oranje Fonds voor de uitvoering van uw Burendagplan.

Aanmelden en budget aanvragen

Dit kan via de website www.burendag.nl. Hier vindt u de voorwaarden, het aanmeldformulier en tips voor een mooie dag. Let op: Niet voor alle activiteiten is een financiële bijdrage nodig.

Iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt, ontvangt (zolang de voorraad strekt) een Burendag-feestpakket.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment