19990043 770586623101725 1933344409319613455 n

OLDEBROEK - Het Tienerhonk in Oldebroek is een gezellige huiskamer voor jongeren tussen de 10 en 18 jaar. Het is op twee middagen in de week open en er worden leuke activiteiten georganiseerd. Maar dit kan niet zonder de inzet van vrijwilligers en een bestuur. Het huidige bestuur stopt per september 2018, vrijwilligers zijn er te weinig. Daarom is het Tienerhonk dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden en vrijwilligers.  Alle jongeren tussen de 10 en 18 jaar zijn welkom bij het Tienerhonk. Zij kunnen op verschillende momenten terecht.

Voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar wordt elke week een activiteit georganiseerd op de woensdagmiddag. Op de vrijdagmiddag is de inloop geopend voor 10 tot en met 12-jarigen. Deze loopt over in de inloop voor jongeren vanaf 12 jaar. Rond etenstijd mogen alle tieners en jongeren voor het bedrag van € 1,- helpen koken en blijven eten. Het Tienerhonk is een mooi initiatief dat is opgezet door betrokken inwoners uit de gemeente Oldebroek en wordt (als het nodig is) ondersteund door professionals.

Iets voor u?

Vindt u het leuk om in contact te zijn met tieners en jongeren? En om samen met hen leuke activiteiten te doen? Of wilt u bijdragen aan het behoud van het Tienerhonk? Meld u dan aan als vrijwilliger of bestuurslid. Als bestuur bent u met name verantwoordelijk voor de financiën en bent u het aanspreekpunt voor Kulturhus De Talter. Als vrijwilliger bent u tijdens de inloop aanwezig in het Tienerhonk en zorgt u voor een goede sfeer. De ene keer bent u samen lekker actief, een andere keer drinkt u gewoon samen een kop thee en luistert u naar hun verhalen.

Nieuwsgierig? Neem gerust een keer een kijkje in het Tienerhonk naast de Talter (Stouwdamsweg 4) in Oldebroek. Of bekijk de Facebookpagina: Tienerhonk Oldebroek. Voor meer informatie en aanmelden mail naar: r.uitslag@nummer-13.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment