inputburg

Burgemeester Hoogendoorn wil graag alle inwoners van de gemeente Oldebroek bedanken. Bijgaand leest u zijn dankwoord. 

Met ingang van maandag 9 juli 2018 word ik burgemeester van de gemeente Midden-Groningen. Officieel is dat ook de datum dat mijn ontslag als burgemeester van Oldebroek ingaat. Inmiddels heb ik als burgemeester al afscheid genomen van de gemeente Oldebroek.

Op woensdag 27 juni 2018 heb ik op de racefiets een tour door onze gemeente gemaakt. Alle dorpen heb ik aangedaan en in alle dorpen heb ik een paar mensen ontmoet en gesproken. Voor de zoveelste keer besefte ik: wat is Oldebroek toch een prachtige gemeente!

Op donderdag 28 juni 2018 heb ik in een buitengewone raadsvergadering officieel afscheid genomen van de gemeenteraad van Oldebroek. Daarna was er een informele bijeenkomst om afscheid te nemen. Mijn vrouw Heleen en ik hebben het ontzettend gewaardeerd dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om hiervoor naar Coelenhage te komen. In de afgelopen 7 jaren heb ik heel veel inwoners van Oldebroek ontmoet en leren kennen. Het was fijn om met zovelen bijeen te zijn. Fijn om elkaar ten afscheid de hand te schudden, nog eens even terug te blikken en herinneringen te delen, elkaar voor de toekomst het goede toe te wensen.

Midden-Groningen is mijn volgende bestemming. Daar wacht mij een grote klus. Zo'n uitdaging past bij mij. Het betekent voor ons, binnen enige tijd, ook verhuizen naar die gemeente in het hoge noorden....

Uit het oog, uit het hart? Nee, absoluut niet. Ik ben blij dat ik voor Oldebroek wat heb kunnen betekenen. Maar Oldebroek is net zo goed voor mij veel gaan betekenen. Daarom, beste mensen, ik zal Oldebroek nooit vergeten! Ik zal jullie nooit vergeten!

Het ga je goed!

Hartelijke groet,

Mr. A. (Adriaan) Hoogendoorn
Burgemeester van de gemeente Oldebroek

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment