kulturhus oldebroek 620x279

Voor naasten van mensen met psychische problemen

OLDEBROEK - Op 20 september gaat de training ‘Betrokken omgeving’ van Impluz, in samenwerking met het Sociaal Team in Oldebroek, van start. De training is voor partner(s), ouder(s) en andere naastbetrokkenen van mensen met psychische problemen. De training heeft als doel naasten beter te laten omgaan met de situati e waarin zij zich bevinden en om ervoor te zorgen dat deze naasten niet overbelast worden.

De training ‘Betrokken omgeving’ bestaat uit vier bijeenkomsten op 20  en 24 september en 4 en 11 oktober. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema. Het zal onder andere gaan over het vinden van een balans tussen draaglast en –kracht, leren voor zichzelf te zorgen en anders leren denken. Daarnaast staat communicatie met de dierbare en anderen centraal.

De bijeenkomsten zijn van 19.30 tot 21.30 uur in kulturhus De Talter aan de Stouwdamsweg 4 in Oldebroek. De training wordt gegeven door een preventie medewerker van Mindfit.

Na aanmelding voor de training maakt u telefonisch kennis met de trainer. Tijdens dit gesprek krijgt u uitleg over de training, kunt u uw eigen situatie toelichten en wordt er samen met u gekeken of de cursus bij u past.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u contact opnemen met het Sociaal Team Oldebroek, 0525 63 83 33 of sociaalteam@oldebroek.nl. U kunt zich tot 17 september aanmelden voor de training.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment