gemeente oldebroek

OLDEBROEK - In de Van Asch van Wijcklaan start na de zomervakantie de aanleg van een nieuw regenwater riool. Voor de werkzaamheden starten vertelt aannemer Van Gelder u op dinsdag 26 juni graag over de plannen, uitvoering en planning van de werkzaamheden. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

U bent van harte welkom op de inloopavond op dinsdagavond 26 juni van 18.00 tot 20.30 uur in kulturhus De Talter in Oldebroek. Iedereen die belangstelling heeft is welkom. Medewerkers van de gemeente zijn ook aanwezig tijdens deze inloopavond. Direct belanghebbenden ontvangen meer informatie en een uitnodiging van Van Gelder.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 13 augustus op het kruispunt Stouwdamsweg en Van Asch van Wijcklaan. De verwachting is dat het werk in april 2019 is afgerond. 

Vervanging waterleiding

Voor de aanleg van het nieuwe regenwater riool start, vervangt Vitens eerst nog de waterleiding. De werkzaamheden (in het trottoir) starten voor de bouwvak in week 28 (9 juli). De helft van de rijbaan wordt afgesloten over een lengte van circa 50 meter. Vitens informeert bewoners over de werkzaamheden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment