takken

OLDEBROEK - U kunt uw takken en snoeihout gratis laten ophalen door de firma ABL. Dat kan tijdens de takkenroute die de gemeente acht keer per jaar organiseert. Op donderdag 21 juni 2018 is de vierde ronde.

Wilt u uw takken en snoeihout laten ophalen, dan kunt u dit per voorkeur doen door een mail te sturen naar: info@ablboomverzorging.nl met daarin uw naam, adres, woonplaats en postcode. Dit kan ook telefonisch via tel. 0318 61 42 27. Aanmelden kan tot en met woensdag 20 juni vóór 12.00 uur.

Aanbiedregels
U meldt zich vooraf aan per e-mail of telefonisch.
U mag maximaal 2 m3 aanbieden (meer wordt niet meegenomen).
Bied de takken op de ophaaldag zelf vóór 07.30 uur aan.
In bundels aanbieden van maximaal een meter lang (geen stobben en coniferen), maximaal 25 kilo per bundel en geschikt voor handmatige belading.
Leg de bundels met de gesnoeide kant in dezelfde richting zodanig langs de openbare weg dat ze zichtbaar, verkeersveilig en gemakkelijk door een vrachtauto opgehaald kunnen worden.
Buren mogen takken en snoeihout niet bij elkaar aanbieden.
De actie geldt alleen voor inwoners van de gemeente Oldebroek (geen bedrijven).
Takken en snoeihout dat niet aan bovenstaande aanbiedregels voldoet en dat zonder aanmelden aan de weg wordt gezet, neemt ABL niet mee. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het afvoeren ervan.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment