tour

OLDEBROEK - De nieuwe wethouders van de gemeente Oldebroek, Liesbeth Vos, Lydia Groot en Harm Westerbroek zijn in september op zomeravondtour geweest. Samen met burgemeester Adriaan Hoogendoorn en gemeentesecretaris Bert Brand hebben zij de inwoners opgezocht en plezierige gesprekken gevoerd. Het college waardeert de inbreng van de inwoners zeer.

Aan de kennismaking van de nieuwe wethouders met de inwoners van Oldebroek is invulling gegeven door op tournee te gaan langs de zes kernen. In de dorpshuizen van de verschillende kernen konden de inwoners met hen in gesprek. Adriaan Hoogendoorn: “Het college vond dit een waardevolle manier van contact maken met Oldebroek. Doordat het hele college in gesprek ging met de inwoners, had iedereen de kans om met een collegelid van gedachten te wisselen. We bedanken de dorpen voor hun gastvrijheid.”

Per kern kwamen er verschillende thema’s aan bod. Bijvoorbeeld: het winkelcentrum en de bereikbaarheid daarvan in Wezep; openbaar groen; nieuwe taken van de gemeente in het sociaal domein; Windmolens Hattemerbroek en bedrijventerrein Hattemerbroek. Naar aanleiding van alle gesprekken heeft het college diverse vervolgacties en afspraken uitstaan.

Was u niet in de gelegenheid om tijdens de zomeravondtour aan te schuiven, maar heeft u wel behoefte aan een gesprek met een van de collegeleden? Dat kan! Op onze website staat verdere informatie hierover: oldebroek.nl/Bestuur_en_organisatie/Uw_invloed/.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment