HuiskamervWezep logoblauw

WEZEP - In winkelcentrum Meidoornplein in Wezep is geen openbaar toilet en dat ervaren veel inwoners als een gemis. Klankbordgroep Wezep zet zich al jaren in voor een openbare toiletvoorziening in het winkelcentrum. Deze groep vindt zo’n voorziening een onmisbare service voor het winkelend publiek in Wezep. Zij hebben de wensen en mogelijkheden besproken met ondernemers en gemeente. Tot nu toe is het nog niet gelukt om een structurele oplossing te vinden. Maar het publiek met hoge nood kan sinds kort wel terecht in De Huiskamer van Wezep.

Deze organisatie is in 2017 gestart met een inloophuis in de oude bibliotheek aan de Meidoornpassage. Zij organiseren activiteiten en bieden een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten. Klankbordgroep Wezep heeft met De Huiskamer afspraken gemaakt over het gratis gebruik van haar toiletten door het winkelpubliek, uiteraard alleen tijdens openingstijden. De initiatiefnemers verwachten dat vooral ouderen, toeristen, rolstoelgebruikers en ouders met kleine kinderen blij zijn met deze voorziening. De Huiskamer wil graag nog vaker open zijn en zoekt daarom naar extra vrijwilligers voor de zaterdag.

Meer informatie over De Huiskamer en haar openingstijden vindt u op www.dehuiskamervanwezep.nl. Binnenkort plaatst de gemeente verwijzingsbordjes naar De Huiskamer op het Meidoornplein.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment