werkbezoek 16 2 2018

OLDEBROEK - Op vrijdag 16 februari bracht het college van B&W van de gemeente Oldebroek een werkbezoek aan De Grote Schuur in Oldebroek en Schoonhoven Service in Oosterwolde. Het college kreeg een rondleiding bij beide bedrijven en een toelichting op de bedrijfsvoering en toekomstvisie. Voor bedrijven en het gemeentebestuur zijn de werkbezoeken een goede gelegenheid om elkaar nader te leren kennen en op de hoogte te blijven van economische ontwikkelingen.

 

De Grote Schuur
De Grote Schuur bestaat bijna 30 jaar en is gevestigd aan de Hogenbrinkweg in Oldebroek. Het is een speciaalzaak in verf en gereedschappen. Diverse merken kunnen worden afgehaald of besteld en er zijn meerdere verfmengmachines. De verkoop is niet alleen op locatie, maar sinds enkele jaren verkoopt het bedrijf ook steeds meer via internet. Eigenaar Jose Berghorst heeft het college bijgepraat over alle ontwikkelingen.

Schoonhoven Service
Schoonhoven Service is gespecialiseerd in verkoop en reparatie van zowel landbouw- als grondverzetmachines. Het bedrijf is opgericht op 1 januari 1984. Het bedrijf is destijds gestart als landbouwmechanisatiebedrijf, maar heeft begin jaren '90 haar activiteiten uitgebreid naar de grondverzet/wegenbouw branche. De familie Schoonhoven heeft het college ontvangen op locatie en uitgebreid gesproken over de dienstverlening en de toekomstvisie van het bedrijf.

Het college is onder de indruk van deze qua werknemers wellicht kleine bedrijven maar die ieder op hun eigen gebied echt ondernemerschap vertonen en hart voor hun bedrijf hebben.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment