OLDEBROEK - Tien plannen zijn genomineerd voor De Vonk van Oldebroek. De indieners hebben nog een paar dagen om hun plannen te verbeteren en reclame te maken. Daarna is het dan zover: burgers uit de gemeente Oldebroek kunnen stemmen op het idee dat hen het meest aanspreekt. Vanaf 19 mei 2014 kan elke inwoner van de Gemeente Oldebroek zijn of haar stem uitbrengen via de website www.devonkvanoldebroek.nl.

De ingediende plannen zijn:

BMX-baan in 't Looeen buurthuisje in OosterwoldeJeugd bij Elkaar in Wezep/Hattemerbroekeen activiteitenveldje in WezepJeugdgroep Utopiaeen beachsoccer toernooi in Oosterwoldetienerhonk in Oldebroekfietscrossbaan in Oldebroekeen multifunctioneel veld in Wezepeen fietscrossbaan in Wezep

De inhoud van deze plannen is te vinden op eerdergenoemde website.

De plannen moeten aan een aantal voorwaarden voldoen zoals bijvoorbeeld: bijdragen aan een prettige leefomgeving, bewoners samen brengen, bedacht en uitgevoerd worden met 10 tot 17 jarigen, door indieners zelf uitgevoerd worden binnen een jaar, vernieuwend zijn, duurzaam zijn, geen persoonlijk gewin/de gemeenschap profiteert en moet passen in het beleid van de gemeente.

Steun de indieners en breng uw en jouw stem uit vanaf 19 mei 2014. Stemmen kan tot 6 juni 2014. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking op woensdag 2 juli 2014 in de Talter in Oldebroek. Oldebroek voor Mekaar: meedoen dus!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment