HATTEMERBROEK - Het Dorpsoverleg Hattemerbroek is een bewonersoverleg vanuit Hattemerbroek zelf. We staan aan het begin van de burgerparticipatie met als doel om de gezamenlijke belangen te behartigen. Het Dorpsoverleg Hattemerbroek heeft regelmatig contact met de gemeente over onderwerpen die het dorp aangaan . Kritisch maar wel constructief bouwen we zo aan een mooi, groen en leefbaar Hattemerbroek. Als gemeenschap wil men in gesprek over wat het dorp aangaat. Wat is voor u van belang in Hattemerbroek? En wat kan u betekenen voor het dorp? Minder vrachtverkeer door de kern is slechts één van de onderwerpen, maar er is meer, veel meer. Items zoals het bedrijvenpark H2O, plan Borst, Windmolenpark en Burgerparticipatie staan op de agenda.

Noteert u alvast 19 november voor het eerstvolgende dorpsgesprek (Dorpshuis de Bouwakker) in de agenda. Denk en deel mee! Of meld je aan als lid van het Dorpsoverleg. Contact via dorpsoverleghattemerbroek@gmail.com of een briefje in de brievenbus bij de Klompenwinkel/Snackbar Nagelhout (Zuiderzeestraatweg 687). Maar u mag de leden ook persoonlijk aanspreken: Wilhelmien Krop, Zwiertje Nagelhout, Henk van de Haar, Jinny Witteveen, Jacco Blok, Gerrit de Groot en Bert van Dijk.

Praktijkresultaat van de inzet Dorpsoverleg Hattemerbroek:
Het vele vrachtverkeer door de kern van Hattemerbroek is voor vele Hattembroekers een zorg. Een resultaat van het dorpsoverleg is dat samen met de gemeente gekeken is hoe de situatie beter en veiliger kon worden gemaakt. Dit heeft geleid tot een nieuwe kruising op de Duurzaamheidsweg en tot de nieuwe bewegwijzering, waardoor het vrachtverkeer door de kern is afgenomen

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment