Alzheimer

WEZEP - In de gemeente Oldebroek is de werkgroep Dementie actief: een samenwerking tussen vrijwilligersorganisaties en zorgorganisaties. De werkgroep wil mantelzorgers en vrijwilligers thuis ondersteunen bij de zorg voor iemand met dementie. Speciaal voor mantelzorgers heeft de werkgroep een bijeenkomst georganiseerd met als titel ’Mijn partner is mijn partner niet meer’. Dit kan ook gaan over uw vader, moeder, broer, zus, vriend(in) of iemand anders waar u voor zorgt.

De persoon met dementie verandert en bij deze verandering komen verschillende aspecten kijken zoals verdriet, frustraties, verwerking, maar misschien ook humor. Hoe u over het leven denkt en hoe u zich voelt kan ook invloed hebben op het zorgen voor de persoon met dementie. Tijdens de bijeenkomst krijgt u tips hoe u als mantelzorger om kunt gaan met deze situatie.

De bijeenkomst is op donderdag 16 november van 14.00 - 16.00 uur in het Multifunctioneel Centrum De Brinkhof aan de Mariënrade 3 in Wezep. Bij de bijeenkomst is een gastspreker aanwezig. Ook zijn er leden van de werkgroep Dementie aanwezig waar u terecht kunt met uw vragen, opmerkingen en/of adviezen. De bijeenkomst is gratis en aanmelden is niet nodig.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment