dorpshuis de brinkhof

WEZEP - Heeft u een naaste die ziek is of een aandoening heeft? Wat betekent het voor u dat hij of zij steeds minder kan of verandert qua persoonlijkheid? Op woensdagochtend 27 september 2017 organiseert het Sociaal Team in samenwerking met het Programma Depressie Preventie Noord Veluwe een bijeenkomst over dit thema. De bijeenkomst is bestemd voor volwassenen, met name mantelzorgers, chronisch zieken en ouderen. De bijeenkomst vindt plaats tijdens de koffie-ochtend voor mantelzorgers.

Tijdens de bijeenkomst gaat het onder andere over wat het voor u betekent als uw partner, kind, familielid of vriend(in) steeds minder kan door een ziekte of aandoening. En als hij of zij daardoor verandert qua persoonlijkheid. Dit soort verliezen brengt een proces op gang dat gezien kan worden als een vorm van rouw. Een proces dat verschillende fases kent, die zeker herkenbaar zijn voor iedereen die daarmee geconfronteerd wordt. Tijdens deze ochtend gaat Joke van de Werfhorst - Benschop, behandelaar bij Eleos, in op dit thema en uw vragen. Daarnaast geeft ze u tips en handvatten.

U hoeft zich niet aan te melden voor deze bijeenkomst. Ook zijn er geen kosten aan verbonden. De bijeenkomst vindt plaats in Multi functioneel Centrum de Brinkhof aan de Mariënrade 3 in Wezep. Vanaf 10.15 uur bent u van harte welkom. Het programma begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Meer weten? Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met het Sociaal Team, telefoon 0525 63 83 33 of e-mail sociaalteam@oldebroek.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment