Logo Oldebroek gem

OLDEBROEK - Donderdagavond 15 juni 2017 spreekt de raadscommissie Samenleving en Bestuur over de vorming van een Integraal Kindcentrum (IKC) aan de Keizersweg 2 in Wezep. De basisscholen De Bron en De Meidoorn willen samen met kinderopvang Stichting Kindcentrum Oldebroek een IKC vormen. Het plan is om op de huidige locatie van De Bron, Keizersweg 2, een nieuw en multifunctioneel gebouw te realiseren, gericht op kinderen van 0 - 12 jaar, voor zoveel mogelijk thuisnabij en passend onderwijs. Dit IKC heeft de werknaam IKC Zuidwest en moet ook een functie voor de buurt gaan vervullen. Tijdens het raadsgesprek wordt het plan toegelicht. Daarna is er een gesprek tussen raadscommissieleden en de omwonenden uit de buurt.

Dit openbare raadsgesprek begint om 19.30 uur en wordt gehouden in De Brinkhof, Mariënrade 3 in Wezep. U bent van harte welkom, juist ook als u belanghebbende bent bij deze ontwikkeling.

Het Raadsgesprek is bedoeld voor meer en vooral ander, informeler contact van de raadscommissies met groepen en betrokkenen bij onderwerpen uit de samenleving. Vooral om met elkaar nieuwe ontwikkelingen te bespreken of lopend beleid te evalueren.

Voor vragen over het Raadsgesprek in het algemeen of die van 15 juni 2017 in het bijzonder kunt u contact opnemen met de griffier, Hans Tabak, via tel. 0525 63 82 00.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment