Bedrijfsbezoek 19 mei 2

OLDEBROEK - Op vrijdag 19 mei 2017 bracht het college van B&W van de gemeente Oldebroek een bezoek aan twee bedrijven, namelijk Fruittuin Verbeek en Kraan- en Bergingsbedrijf Stouwdam in Oldebroek. Zij kregen onder andere een rondleiding bij deze bedrijven en de ondernemers gaven een toelichting op de bedrijfsvoering.

Fruittuin Verbeek

Fruittuin Verbeek in Oldebroek is een echt familiebedrijf. Fruittuin Verbeek houdt zich hoofdzakelijk bezig met het duurzaam telen van fruit, zoals appels, peren, kersen, aardbeien en zacht fruit. Het fruit wordt in de boerderijwinkel verkocht. Daarnaast verkoopt fruittuin Verbeek andere streekproducten. De locatie is in de loop der jaren uitgebreid en geschikt gemaakt voor andere doelen zoals een vergaderlocatie, trouwlocatie of locatie voor andere bijeenkomsten.

Bedrijfsbezoek 19 mei

Kraan- en Bergingsbedrijf Stouwdam

Het Kraan- en Bergingsbedrijf Stouwdam in Oldebroek is al ruim 60 jaar actief in hijs- en bergingswerkzaamheden. Stouwdam is gespecialiseerd in de berging van lichte- en zware voertuigen, auto-transporten, diepladertransporten, pechhulp en verhuur van kraanmachines. Net als veel bedrijven in de regio is dit een familiebedrijf met sterke binding in de regio. Het bedrijf is gevestigd aan de Oude Dijk in Oldebroek.

Bedrijfsbezoeken

Het college gaat regelmatig op bezoek bij bedrijven en instellingen. Voor het college is dit een goede manier om actuele ontwikkelingen te bespreken bij bedrijven en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Voor ondernemers is het een gelegenheid om hun bedrijf te laten zien en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven. Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in een bezoek kunnen zich aanmelden via info@oldebroek.nl 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment