gemeentehuis

OLDEBROEK - Op 1 september 2014 is de gemeente gestart met een nieuw Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis in Oldebroek. U kunt bij de nieuwe balies terecht voor alle producten en diensten van de gemeente. De openingstijden zijn verruimd en u kunt op afspraak bij de gemeente terecht voor uw dienstverleningszaken. Wilt u een reisdocument aanvragen? Een verhuizing doorgeven? Gaat u verbouwen? Of heeft u een algemene vraag? Bij het KCC kunt u al uw gemeentelijke zaken regelen.

Bij de balies van het KCC kunt u alleen op afspraak terecht. Wanneer u op afspraak komt, wordt u op tijd geholpen door een medewerker die goed voorbereid is. Een afspraak is eenvoudig te maken en te plannen via de website. Natuurlijk kunt u ook altijd nog telefonisch contact opnemen of langskomen om een afspraak te maken. Daarnaast komt men voor vragen over zorg ook steeds vaker bij u thuis.

Het dorpskantoor in Wezep is vanaf 1 september gesloten. Onderzoek en ervaring wijzen uit dat men gemiddeld een beperkt aantal keren op het gemeentehuis komt. Op die momenten wil men u zo goed mogelijk van dienst zijn. Door de dienstverlening op één plek te organiseren, kan men u beter en met ruimere openingstijden van dienst zijn.

Hoe maakt u een afspraak?
• Via de website www.oldebroek.nl/afspraak (heeft de voorkeur)
• Telefonisch via 14 0525
• Bij de informatiebalie in het gemeentehuis te Oldebroek

Wanneer geen afspraak?
U hoeft geen afspraak te maken voor het afhalen van uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart, melding van gevonden of verloren voorwerpen en voor het aanvragen van folders en formulieren. Daarvoor kunt u zonder afspraak terecht bij de informatiebalie.

Ook hondenpoepzakjes en biozakjes kunt u zonder afspraak afhalen bij de informatiebalie. Deze kunt u ook afhalen bij de gemeentewerf in Wezep, tijdens de openingstijden voor het brengen van klein chemisch afval (KCA).

Nieuwe openingstijden
Op afspraak kunt u iedere werkdag terecht van 8.30 uur tot 12.30 uur en op woensdag voor Burgerzaken en Leefomgeving van 17.00 uur tot 20.00 uur. Bij de informatiebalie kunt u op daarnaast ook 's middags terecht tot 16:30 uur en op vrijdag tot 16:00 uur. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 16.30 uur en op vrijdag tot 16.00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment