20170217 Foto werkbezoek bibliotheek

WEZEP - Op vrijdag 17 februari bracht het college van B&W van de gemeente Oldebroek een tweetal werkbezoeken. Zij kregen onder andere een rondleiding in de nieuwe bibliotheek in Wezep en kregen daar een toelichting op de dienstverlening. Vervolgens ging het college op bezoek bij de Inclusief Groep te Oldebroek. Ook hier gingen zij in gesprek met een aantal medewerkers die via de Inclusief Groep werkzaam zijn.

Bibliotheek
Het college bezocht in de ochtend de bibliotheek in het vernieuwde dorpshuis in Wezep. Vanaf 16 januari is de Wezepse bibliotheek gevestigd in Dorpshuis Wezep. De bibliotheek heeft nu ruimere openingstijden. Het college heeft de nieuwe locatie bezocht en ging in gesprek met mevrouw Hetty Kruithof van de Bibliotheek Noord-Veluwe. De bibliotheek is een belangrijke basisvoorziening, inspiratiebron en ontmoetingsplek voor lezen, leren en informeren.

20170217 Foto werkbezoek InclusiefGroep

Inclusief Groep
De Inclusief Groep is een sociale onderneming en biedt passend werk voor circa 1.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De mensen werken in eigen ondernemingen van de Inclusief Groep of op locatie bij werkgevers in de regio. De Inclusief Groep heeft eigen werkbedrijven waar mensen aan het werk zijn in bijvoorbeeld schoonmaak, schilderwerken, verpakken & montage, groenvoorziening en post. Aan de hand van praktijkvoorbeelden heeft de Inclusief Groep laten zien welke bijdrage zij kunnen leveren in de uitvoering van de Participatiewet. Het college heeft uitleg gekregen over de activiteiten en sprak, op locatie, met werknemers.

bezoek InclusiefGroep