OLDEBROEK - Vanaf 1 september 2014 werkt de gemeente met een nieuw Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis. U kunt daar bij de nieuwe balies terecht voor alle producten en diensten van de gemeente.

Bij de start van het KCC worden ook de openingstijden verruimd en gaat er gewerkt worden op afspraak. Vanaf 1 september maakt u eerst een afspraak via de website van de gemeente. Zo weet u zeker dat u meteen geholpen wordt als u komt.

Aanvragen: eerst een afspraak maken

Wilt u een reisdocument aanvragen? Een verhuizing doorgeven? Gaat u verbouwen? Of heeft u een algemene vraag? Bij het KCC kunt u straks al uw gemeentelijke zaken regelen. Bij de balies van het KCC kunt u alleen op afspraak terecht. Een afspraak is eenvoudig te maken en te plannen via de website. Natuurlijk kunt u ook altijd nog telefonisch contact opnemen of langskomen om een afspraak te maken. Er is dus geen inloop meer voor de aanvraag van gemeentelijke producten en diensten. Bij het starten van het KCC sluit het dorpskantoor in Wezep (1 september).

Zo maakt u een afspraak:

Via de website www.oldebroek.nl/afspraak (heeft de voorkeur). Telefonisch via 14 0525Bij de informatiebalie in het gemeentehuis te Oldebroek

U ontvangt een bevestiging van de afspraak. Wie bij de receptie een afspraak maakt, krijgt een afspraakbevestiging mee. Wanneer u de afspraak wilt afzeggen kunt u dat telefonisch, bij de receptie of online doen.

Informatiebalie zonder afspraak

De huidige informatiebalie is straks onderdeel van het KCC. Deze balie is de hele dag en de woensdagavond open, met vrije inloop. Ook komen bij de informatiebalie straks meer diensten beschikbaar dan u gewend bent. U kunt straks veel aangevraagde producten en diensten afhalen, meldingen doen of met uw vragen voor informatie terecht bij deze balie. Voorbeelden hiervan zijn:

Het afhalen van al aangevraagde paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzenHet indienen van meldingen openbare ruimte en klachtenHet melden/afgeven van gevonden voorwerpen en het melden van verloren voorwerpen, Algemene informatie, folders en formulieren van de gemeente Oldebroek

Nieuwe openingstijden

Op afspraak dagelijks van 08:30 tot 12:30 uur en op woensdag voor Burgerzaken en Leefomgeving van 17:00 tot 20:00 uur. Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 16:30 uur en op vrijdagmiddag tot 16:00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment