20161128 Postercampagne vrijwilligers OvM

OLDEBROEK - De komende weken zijn in het straatbeeld van de gemeente Oldebroek drie posters te zien die aandacht besteden aan verschillende vormen van vrijwilligerswerk. Het is de derde serie posters die onder het motto ‘Oldebroek voor Mekaar’ is gemaakt. De vrijwilligers Kees de Jong, Karin Kreuger en René Post zijn geportretteerd. Burgemeester Adriaan Hoogendoorn deed maandag 28 november 2016 de aftrap van de postercampagne in het bijzijn van enkele ‘fotomodellen’.

Wat burgemeester Adriaan Hoogendoorn betreft is de postercampagne een waardering voor alle vrijwilligers. “We zetten er met deze campagne een paar in het zonnetje. Het is nu eenmaal jammer genoeg niet mogelijk om al die vrijwilligers op die manier de persoonlijke waardering te geven die ze verdienen. Maar waarderen doen we het zeker! Vrijwilligers zijn de ambassadeurs van onze OldebroekVoorMekaar-gedachte.”

Wie staan er op de foto’s
Karin Kreuger is coördinator van de Vrijwillige Thuishulp en zij rijdt geregeld met mensen naar het ziekenhuis of de dokter. Kees de Jong brengt via Zorgsaam Oldebroek onder meer wekelijks tijd door met de verstandelijk beperkte Jannes. De derde gefotografeerde vrijwilliger is René Post. Hij is ondernemer en ook voorzitter van de stichting Natuurkracht. Dat is een stichting waarin ondernemers, cultuur, natuur, sport en toerisme bij elkaar komen om elkaar door netwerken te versterken. Ook organiseert en stimuleert de stichting activiteiten en initiatieven.

De posters zijn te vinden in openbare gebouwen en op de zogenaamde driehoeksborden langs de wegen van de gemeente.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment