REGIO - In opdracht van Rijkswaterstaat wordt er vanaf 30 juli 2014 gestart met werkzaamheden voor groot onderhoud aan de A28 op het traject tussen Nunspeet en knooppunt Hattemerbroek. De werkzaamheden bestaan met name uit het vervangen van het asfalt en reparatiewerkzaamheden aan de viaducten. Veel van de werkzaamheden worden in de nacht uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden wordt het verkeer langs het werkvak geleid over één rijstrook. Tegelijkertijd met het werk aan de A28 wordt er gewerkt aan de viaducten. 

Op korte termijn worden de viaducten aan de Middeldijk en de Voskuilerdijk aangepakt. Beide viaducten zullen dan voor een periode van 10 dagen afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. Hiervoor zullen omleidingsroutes worden ingesteld. Op een later tijdstip is het viaduct aan de Bovenheigraaf aan de beurt. Planning werkzaamheden De planning is als volgt (indien niet anders vermeldt betreft dit nachtwerk, tussen 20.00 uur en 05.00 uur).

• 30 juli - 31 juli: vervangen vangrail traject 't Harde - Wezep;
• 4 augustus t/m 15 augustus: werkzaamheden viaduct Middeldijk (ook overdag);
• 1 september t/m 10 september: werkzaamheden viaduct Voskuilerdijk (ook overdag);
• 4 augustus t/m 28 augustus: werkzaamheden knooppunt Hattemerbroek;
• 1 september t/m 10 september: werkzaamheden traject Wezep– knooppunt Hattemerbroek;
• 31 oktober t/m 28 november: werkzaamheden traject 't Harde – Wezep. Tijdens deze werkzaamheden zal ook het viaduct Bovenheigraaf voor een periode van 10 dagen worden afgesloten.

Voor meer informatie over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Rijkswaterstaat, via het landelijk informatienummer 0800 8002.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment