ggd

OLDEBROEK -  In sommige gevallen wil je liever een papieren QR-code uitprinten. Bijvoorbeeld als je geen smartphone hebt. Of als je een QR-code wilt maken voor je kinderen. Je kunt een bewijs maken van een vaccinatie en/of van een testuitslag. Ga naar www.coronacheck.nl/print en volg de stappen. Je kunt de QR-code zelf uitprinten.

Ben jij volledig gevaccineerd en vraag je een papieren QR-code aan? Weet dan dat de papieren versie een jaar geldig is. Deze moet daarna opnieuw aangemaakt worden. Als je een QR-code krijgt voor een negatieve test, is de geldigheidsduur afhankelijk van het type test.

Geen DigiD, smartphone of computer met printer?

Je kan dan in sommige gevallen een coronabewijs op papier thuisgestuurd krijgen. Bel hiervoor naar de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421. Houd er rekening mee dat het 5 dagen kan duren voordat je het bewijs ontvangt.

Geen burgerservicenummer (BSN)?

Helaas is het nog niet mogelijk een vaccinatiebewijs te maken wanneer je geen BSN-nummer hebt. Er wordt hard gewerkt om dat wel mogelijk te maken.

Vragen over registratie van testen en vaccinaties gezet door GGD

Lukt het niet om je vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs op te halen in de app omdat er iets in je gegevens niet goed geregistreerd staat? Als je bij de GGD bent gevaccineerd of getest, kan je bellen naar de landelijke GGD: 0800 – 5090 (dagelijks van 08.00 – 20.00 uur).