ggd

REGIO -  Zondag 7 februari geldt code rood voor het gehele land. Dit houdt in dat alle vaccinatie- en prikstraten in het gehele land dicht zijn.

De vaccinaties op de locaties in Doetinchem en Apeldoorn worden verzet.

Doetinchem:

Iedereen die zondag aanstaande een afspraak heeft, kan op hetzelfde tijdstip op locatie Doetinchem terecht op zondag 14 februari met het afspraakbewijs van zondag 7 februari.

Apeldoorn:

Senioren die zondag aanstaande een afspraak hebben, kunnen op hetzelfde tijdstip op locatie Apeldoorn terecht op zondag 14 februari met het afspraakbewijs van zondag 7 februari.

Zorgmedewerkers die zondag 7 februari een afspraak gepland hebben staan voor de 2e prik, kunnen op hetzelfde tijdstip terecht op locatie Zutphen op vrijdag 19 februari. Adres Hanzehal: Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen.

De 2e prik wordt dan nog ruim binnen de maximale termijn van zes weken gezet.

Mensen die niet op een van deze data kunnen, kunnen met het landelijk callcenter bellen voor een andere afspraak op een van de locaties.

Geen verspilling vaccins

De ongebruikte vaccins gaan in een speciaal daarvoor geschikte koelkast. De GGD gebruikt de vaccins in de aankomende dagen. De aanlevering van vaccins wordt  zo nodig aan, zodat niet onnodig vaccins verspild worden.

Teststraten gesloten

De 7 teststraten van GGD Noord- en Oost-Gelderland zijn zondag gesloten. Het callcenter belt de mensen die een testafspraak hebben om de afspraak af te zeggen en zo mogelijk te verplaatsen.

Mocht het vanwege mogelijk lange wachttijden of andere omstandigheden dit weekend niet lukken het callcenter te bereiken, kunt u ook na het weekend de afspraak opnieuw inplannen.

Afhankelijk van de weersverwachtingen bekijkt GGD Noord- en Oost-Gelderland in de loop van zondag 7 februari wat dit betekent voor de opening en openingstijden van onze teststraten en vaccinatielocaties op maandag 8 februari en de rest van die week.