ggd

REGIO  - Met het oog op de extreme weersomstandigheden op zondag heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland besloten om zondag de vaccinatielocaties dicht te houden. De veiligheid van de kwetsbare bezoekers op leeftijd en het personeel staat voorop. De vaccinaties op de locaties in Doetinchem en Apeldoorn worden verzet.

Doetinchem
Iedereen die zondag aanstaande een afspraak heeft, kan op hetzelfde tijdstip op locatie Doetinchem terecht op zondag 14 februari met het afspraakbewijs van zondag 7 februari.

Apeldoorn
Senioren die zondag aanstaande een afspraak hebben, kunnen op hetzelfde tijdstip op locatie Apeldoorn terecht op zondag 14 februari met het afspraakbewijs van zondag 7 februari.

Zorgmedewerkers die zondag a.s. een afspraak gepland hebben staan voor de 2e prik, kunnen op hetzelfde tijdstip terecht op locatie Zutphen op vrijdag 19 februari. Adres Hanzehal: Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen.

De 2e prik wordt dan nog ruim binnen de maximale termijn van zes weken gezet.

Mensen die niet op een van deze data kunnen, kunnen met het landelijk callcenter bellen voor een andere afspraak op een van de GGD locaties.

Teststraten beperkt geopend
Ook de 7 teststraten van GGD Noord- en Oost-Gelderland zijn zondag beperkt open van 8.30 tot 16.30 uur.