doe mee

OLDEBROEK -  Juist in deze lastige tijd waarin we met de tweede coronagolf te maken hebben, zijn er mensen die wat extra hulp goed kunnen gebruiken. Gelukkig zijn er mensen die in deze tijd graag iets voor een ander willen betekenen. Het meldpunt OldebroekCoronahulp brengt hulpvragen en hulpaanbod bij elkaar. Want juist nu is het belangrijk dat we er in Oldebroek voor elkaar zijn. OldebroekCoronahulp is een initiatief van de samenwerkende vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Oldebroek (PIO) en het Sociaal Team gemeente Oldebroek. Bij OldebroekCoronahulp kunt u terecht met uw hulpvraag. Maar ook met uw aanbod om te helpen.

Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg: “Het is en blijft waarschijnlijk voorlopig nog een bijzondere, maar voor velen ook heel moeilijke tijd. In de afgelopen maanden heb ik veel mooie initiatieven gezien om elkaar hier doorheen te helpen. Daar ben ik dankbaar voor. Ik wil graag iedereen aanmoedigen om naar elkaar te blijven omzien. Want dat maakt echt het verschil. Maar ik wil vooral inwoners oproepen om een hulpvraag te durven stellen. Bijvoorbeeld voor het boodschappen doen, medicijnen halen, kleine klussen in of om het huis of voor een fijne wandeling. Schroom niet en meldt het bij OldebroekCoronahulp. De vrijwilligers helpen u graag! Alleen samen houden we dit vol.”

Luisterend oor

Wie het even moeilijk heeft, zich alleen voelt of graag even zijn of haar verhaal kwijt wil, kan voor een goed gesprek terecht bij de vrijwilligers van de Luisterlijn. Dit kan dag en nacht, alle dagen van de week. Anoniem, vertrouwd en zonder oordeel. De Luisterlijn is te bereiken via telefoonnummer 0900 0767 (normaal tarief) of chat/mail via www.deluisterlijn.nl.

Hulp nodig? Of hulp aanbieden?

Neem contact op via www.presentoldebroek.nl/oldebroekcoronahulp of via het Sociaal Team: 0525 63 83 33 of sociaalteam@oldebroek.nl.