OLDEBROEK VOOR MEKAAR

OLDEBROEK - Momenteel zijn door maatregelen tegen het coronavirus veel dagbestedingen voor ouderen gesloten. Hierdoor zijn veel kwetsbare ouderen in de gemeente Oldebroek voor hun dagelijkse warme maaltijd afhankelijk van de maaltijdbezorging (Tafeltje Dekje) door Stichting Welzijn Ouderen. Door de toename van aanvragen zijn er met spoed nieuwe bezorgers nodig.De extra maaltijdbezorgers zijn vooral hard nodig in de kernen Wezep en Hattemerbroek.  Maar het team van maaltijdbezorgers in de andere kernen kan zeker ook hulp gebruiken.

De bezorging vindt plaats op de doordeweekse dagen tussen 11.30 uur en 12.30 uur. Bezorgers gebruiken hiervoor eigen vervoer.  Vanwege het coronavirus gaat het bezorgen van de maaltijden compleet contactloos. Zo wordt de kans op besmetting tot een minimum beperkt. 

Het is in deze moeilijke tijden heel belangrijk dat warme maaltijden bezorgd worden bij de groep mensen die het hard nodig heeft.  De waardering van de mensen is bovendien groot.

Aanmelden

Ben je in het bezit van een auto en wil je één of meerdere dagen tussen 11.30 uur en 12.30 uur maaltijden bezorgen? Neem dan contact op met Bert Wolf via bert.wolf@telfort.nl of telefonisch via 06 36 48 44 58.