keolis

OLDEBROEK - Buurtbussen (500-lijnen) en scholierenlijnen (600-lijnen) rijden met ingang van 16 maart niet. Overige buslijnen en treinen rijden volgens de reguliere dienstregeling. In Apeldoorn is de  servicewinkel van Keolis gesloten. Houd keolis.nl en de sociale media in de gaten voor eventuele verdere aanpassingen van de dienstregeling. Plan je reis vooraf met de reisplanner. 

De buurtbusverenigingen hebben in overleg met Keolis zelf besloten om voorlopig niet te rijden. Een deel van de vrijwilligers van deze verenigingen vallen onder de doelgroep kwetsbare personen (ouderen en personen met een verminderde weerstand). Hen wordt door het RIVM verzocht om grote gezelschappen en het openbaar vervoer te mijden. Daarnaast is de veiligheidsmaatregel ‘achterin de bus stappen’ niet haalbaar voor de buurtbus.

Keolis laat wweten volledig achter deze keuze te staan die de buurtbusverenigingen maken. 'De gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers en vrijwilligers staan voor ons altijd voorop.' aldus Keolis.

Tot nader order rijden deze lijnen van 16 maart t/m 6 april niet.