Vredeskerk wezep

WEZEP - De kerkenraden van de Wijkgemeente Dorpskerk en wijkgemeente Vredeskerk - Hoeksteen in Wezep / Hattemerbroek hebben besloten hun zondagse kerkdiensten te annuleren. Daarmee volgen zij het advies van de landelijke PKN.  Binnen de wijkgemeente Vredeskerk - Hoeksteen is ook besloten de kerkelijke (doordeweekse) activiteiten, waar meer dan 25 personen bij elkaar zouden komen, te schrappen. De maatregelen gelden voorlopig tot aan het eind van deze maand. 

Op zondag wordt er vanuit de Vredeskerk een uitzending verzorgd, die via de kerkomroep en/of live-stream te volgen is. Aanvang 09.30 uur.

“Laten we bidden om Gods nabijheid in deze situatie en vragen om uitkomst. Dat de uitbraak van het virus zal stagneren en er geen nieuwe zieken bijkomen en dat zij die ziek zijn mogen herstellen. Hopelijk kunnen we dan na 31 maart toch weer bij elkaar komen om zo ook toe te leven naar Pasen. ‘HEER, ontferm U over ons!’”  Wie door wil praten en/of vragen heeft kan met mij contact opnemen,' laat ds. I. Pauw (038-2080690) weten.

Alle actuele informatie over de corona-maatregelen is te lezen op de website van de kerk: www.hervormdwezep.nl/corona