Kruiskerk Wezep

WEZEP - Het moderamen van de Kruiskerk in Wezep heeft donderdagavond overleg gehouden en afspraken gemaakt over de activiteiten die gepland staan in de Kruiskerk. Besloten is dat de kerkdiensten tot 31 maart a.s. niet door zullen gaan. Het moderamen voorziet dat de richtlijnen de komende tijd mogelijk nog meer aangescherpt zullen worden en heeft daarom tevens besloten om alle activiteiten die gepland staan in de Kruiskerk te annuleren. Geen vergaderingen, geen bijeenkomsten, dus ook geen koffieochtenden, etc.

'We hebben bij veel van deze bijeenkomsten veelal te maken met oudere mensen die kwetsbaar zijn en we nemen hen graag in bescherming. Het is een rare tijd en situatie waarin wij verkeren. Het maakt mensen onrustig en angstig. We bidden om kracht, dat we met elkaar de juiste beslissingen nemen. Laten we elkaar zoveel mogelijk steunen en bemoedigen, 'aldus het moderamen.

Tip: Op zondag 15 maart wordt op NPO 2 om 9.20 een korte meditatie door ds. René de Reuver vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk uitgezonden.