boekje

OLDEBROEK - De Stichting KunstKring Noordwest-Veluwe heeft als doelstelling kunst voor een breed publiek meer toegankelijk te maken door kunstenaars uit de regio een podium te bieden waarop zij hun kunst aan iedereen kunnen laten zien. Daarom organiseert De KunstKring elk jaar de Kunstroute op de Noordwest-Veluwe.
Heel veel enthousiaste kunstenaars en een aantal galeries uit Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Elburg, 't Harde en Oldebroek stellen ieder jaar hun huis of atelier open voor publiek. In 2014 wordt de Kunstroute gehouden 5, 6 en 7 september. Tijdens de Kunstroute Noordwest-Veluwe 2014 draagt dichter Hans Lambrechts eigen werk voor op verschillende locaties en tijden. Sinds begin deze maand is er een boekje verkrijgbaar met daarin alle alle kunstenaars en galeries die meedoen.

 Het boekje is vrij verkrijgbaar bij de VVV´s op de Noordwest-Veluwe en bij de deelnemende kunstenaars en galeries. Ook zijn de boekjes te vinden in verschillende winkels en openbare gelegenheden op de Noordwest-Veluwe.

Bestellen:

U kunt het boekje ook bestellen door € 2,50 over te maken over te maken op bankrekeningnummer: 50.53.64.166 ten name van: Stichting KunstKring Noordwest-Veluwe te Elburg. Onder vermelding van "boekje" en uw adres. Na ontvangst van het bedrag op de bankrekening wordt het boekje u z.s.m. toegestuurd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment