IMG 5991

WEZEP - Vanmorgen werd het spandoek “Dalton kindcentrum” onthuld dat aan de zijmuur van basisschool De Wereldweide is opgehangen. Peuteropvang en buitenschoolse opvang De Wereldkinderen heeft een plek gevonden in de school. 'De afgelopen maanden zijn gebruikt om samen te werken met verschillende thema’s. Er wordt niet alleen samen gespeeld, maar ook worden materialen van elkaar gebruikt en worden lessen samen voorbereid en gegeven. We hebben het nu zo voor elkaar, dat we onszelf een Daton kindcentrum durven noemen,' zegt directeur Frits Hilbrink van De Wereldweide trots.

'Ouders kunnen met een gerust hart hun kind naar De Wereldkinderen brengen. Onze collega’s hebben goed overleg en hanteren dezelfde regels en afspraken, zodat de kinderen niet steeds hoeven te schakelen. We hebben ruime openingstijden en kunnen flexibel inspelen op wat ouders nodig hebben', zegt Marieke Boin. Zij geeft leiding aan de Wereldkinderen.

Op de school en de BSO/peutergroep worden de uitgangspunten van Dalton gebruikt. Zelfstandigheid, vrijheid, samenwerken en vooral je bewust zijn van jezelf en de omgeving zijn heel belangrijk in de ontwikkeling van de kinderen en daar sluiten we ons graag bij aan.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment