veel

WEZEP – Een half jaar geleden werd voor het eerst een Ladies Night georganiseerd in Coelenhage met uitsluitend vrouwelijke onderneemsters uit de regio. Een avond voor vrouwen, door vrouwen! Achter dit succesconcept zit de organisatie Veelvoorvrouwen.nl. Een woordvoerdster: ‘De aanmeldingen vanuit de hele regio waren echt overweldigend. Uiteindelijk hebben wij toen met 30 onderneemsters een avond gehouden waarop ruim 300 bezoekers op afkwamen.’ Dat succes smaakt naar meer. Daarom wordt op vrijdagavond 27 mei opnieuw een Ladies Night gehouden en ditmaal niet in één zaal, maar verspreid over meerdere ruimtes met plek voor 75 lokale zelfstandig onderneemsters. Het is voor elke onderneemster mogelijk om gratis deel te nemen omdat elk bedrijfje een paar klanten meeneemt waardoor je profiteert van elkaars gasten.

Behalve een enorme boost voor de lokale middenstand, worden met deze avond ook meerdere goede doelen gesteund. Veelvoorvrouwen.nl is er voor de lokale kanjers, maar wil in elke woonplaats óók maatschappelijk betrokken zijn. Zo wordt in elke woonplaats een goed doel gekozen, waaraan aan de hand van de kaartverkoop gedoneerd wordt. Ook wordt bij elke beurs een kraam beschikbaar gesteld aan een goed doel. Tijdens de laatste editie in Wezep werd de stichting Spieren voor Spieren ondersteund.

De komende Ladies Night in Wezep is op vrijdag 27 mei van 19.30 tot 22.30 uur in Coelenhage. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Opgeven kan via
info@veelvoorvrouwen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment