OLDEBROEK - In de eerste week van september zal het nieuwe seizoen van CMV Concordia Oldebroek weer beginnen. Net als voorgaande jaren hoopt de vereniging ook dit jaar weer te starten met een blazers- en slagwerkopleiding. De afgelopen periode heeft CMV Concordia Oldebroek diverse scholen een middag gegeven waar de leerlingen kennis konden maken met diverse muziekinstrumenten. Leerlingen die enthousiast geworden zijn kunnen bij de vereniging een opleiding starten, waarbij ze les ontvangen van een professionele muziekdocenten. In de eerste week van september zal ook de eerste muziekles gegeven worden.

Concordia stelt de instrumenten gratis in bruikleen ter beschikking. Welk instrument gekozen wordt, van trompet tot bariton of van saxofoon tot slagwerk, wordt in overleg bepaald.

Na een periode van lessen zullen de blazers en slagwerkers doorstromen naar het jeugdorkest en vervolgens het A-orkest of de slagwerkgroep. Mocht u nog kennis willen maken met de diverse onderdelen dan bent u van harte welkom op ons promenadeconcert. Alle onderdelen van de vereniging zullen hier optreden. Dit concert is op 8 juli om 19.00 uur bij 'de Hullen' aan de Stationsweg in Oldebroek. De entree van dit concert is gratis.

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u bellen met Kees Pruim op 0525-631960 of Carine Trappel 0525-631858 Mailen kan ook naar: info@concordia-oldebroek.nl

Meer informatie over de muziekvereniging kunt u ook vinden op www.concordiaoldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment