MOCTAILS 2014

WEZEP - Op vrijdagavond 11 juli van 18.00 tot 20.30 uur kunt u in de Wereldwinkel Wezep kennis maken met de moctail. Het klinkt als een cocktail, maar dat is het nét niet. Een moctail is een alcoholvrij cocktail Het drankje is wel net zo lekker, fris en fruitig. Shaken gaat ook op precies dezelfde manier. Het enige dat je mist is die vervelende kater de volgende dag. Top dus voor een gezellige zomerdag met je vrienden! De MocktailKit. Met behulp van de nieuwe Mocktailkit heb je straks binnen no time een zelf geshakete mocktail op tafel staan.

In deze papercrafttas vind je namelijk alle basics voor het maken van je eigen en eerlijke mocktail. Van shaker beker tot de lekkerste sapjes. Even geen  inspiratie? Geen nood. Er is ook gedacht aan een receptenboekje.

Mocktails – alhocolvrije cocktails – zijn de dranksensatie van dit moment. Met de kit van Fairminds kunnen jongeren hun eigen mocktail maken. Zomerse acties

Aan de kit is daarnaast een leuke zomerse actie gekoppeld: kopers van de kit worden opgeroepen om hun mocktail momentje te delen op www.fairminds.nl/create-fair/mocktail. Zij maken kans op gratis toegang tot het Fairminds 'Life's a Beach'-event: een heerlijke dag op het Scheveningse strand, met diverse sportieve activiteiten, een Mocktai lworkshop, drankjes, muziek en als afsluiter een BBQ. Daarnaast zal ook via social een aantal ludieke acties worden uitgezet.

Wereldwinkel Wezep heeft voor u een deze moctail kit ingekocht. Met de kit kunt u heerlijke cocktails bereiden. Op vrijdagavond 11 juli maakt de wereldwinkel er een gezellige avond van met gratis coctails, gratis hapjes en een goody-bag. Maar hiervoor geldt op=op.

Onder het genot van heerlijke salsa muziek kunt in onze winkel kennis maken met dit product van Fairminds. Daarnaast verloten wij ook een moctail kit. Inde week van 7 tot 11 juli kunt u voor één euro een lot kopen. Op vrijdagavond rond de klok van 20.00 uur wordt een lot getrokken. Hebt u het winnend nummer dan gaat u naar huis met een gratis moctail kit. De kit heeft een waarde van € 16.95. Verder zijn er nog tal van strakke aanbiedingen. Noteer in uw agenda vrijdagavond 11 juli MOCTAIL avond. Voor de liefhebbers: er is die avond geen voetbal. Kom dus genieten aan de Meidoornpassage 16 in Wezep.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment