kroon

OLDEBROEK - Sinds Kroonluchteratelier De Rode Hoeve in de vestiging aan het Bovenpad 10 in Oldebroek haar deuren heeft open gesteld voor groepsrondleidingen bezoeken jaarlijks vele tientallen groepen deze unieke locatie. Vanwege dit succes en de vele enthousiaste reacties van de be-zoekers heeft het Kroonluchteratelier besloten om ook de nieuwe locatie Wijnandsrade in Zuid Limburg voor groepen belang-stellenden open te stellen. De unieke aanblik van honderden fonkelende oude en antieke kroonluchters met elk een eigen verhaal blijkt tot de verbeelding te spreken. In de afgelopen tien jaar is de collectie oude en antieke kroonluchters uitgegroeid tot ruim 1000 exemplaren.

 Bijzonder is de museale uitstraling van vele unieke exemplaren die bovendien gewoon te koop zijn. De prijzen varieren van en-kele honderden tot tienduizenden euro's. Eigenaar Gerrit aan't Goor: "Klanten die bij ons komen om zich te orienteren op de aanschaf van een kroonluchter zijn zich vaak al bewust van van de toegevoegde waarde die een kroonluchter geeft aan zijn om-geving. Bezoekers die tijdens een rondleiding worden geconfronteerd met het schouwspel van zoveel unieke en bijzondere kroonluchters ondergaan een soort cultuurschok. Het is dan ook leuk om iedere keer weer mee te maken dat men aan het eind van de spraakmakende rondleiding volledig onder de indruk is van wat ze als spraakmakend ervaren. Ze hebben letterlijk het licht gezien."

De locatie Oldebroek (Gelderland) omvat 7 gebouwen die gelegen zijn in een grote showtuin met vjjvers en sfeervolle tuindeco-raties. Vaste openingstijden zijn vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur De locatie Wijnandsrade (Zuid Limburg) is gevestigd op Landgoed De Bongard. De grote historische Limburgse hoeve is gelegen aan het begin van de allee naar Kasteel Wijnandsrade. Openingstijden: zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Men kan buiten de vaste openingstijden ook op afspraak terecht bij het Kroonluchteratelier.

Voor informatie over groepsrondleidingen, prijzen en diverse arrangementen kan men contact opnemen met tel. 0525-633110/T: 06-53777466 o kijk op www.kroonluchtercollectie.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment